augustus 4, 2021
Breaking News

Hoe ga jij je volgende vakantie vieren?

Hoe ga jij je volgende vakantie vieren

Veel koppels of gezinnen met kleine kinderen willen graag een bekend en comfortabel middel om op vakantie te gaan. Je vindt eigen vervoer belangrijk, maar wil ook ter plekke een ‘eigen’ huisje opzetten en inrichten. Wie niet met een caravan achter de auto op pad wil, kan met een vouwwagen een stuk compacter op vakantie en toch voldoende eigen spullen meenemen. Bij de vouwwagen specialist kun je terecht voor alle vragen en handige tips voor de aanschaf, het onderhoud en eventuele reparaties van je vouwwagen. En wil je nog niet meteen overgaan tot de aanschaf van een vouwwagen, dan kun je er ook altijd eerst een huren, om te zien of het bevalt. Handig toch?

De echte vouwwagen specialist

Iedereen kan zich wel een vouwwagen specialist noemen, maar wanneer ben je het nou echt? De grootte van het assortiment en de verschillende merken vouwwagens die verkrijgbaar zijn, maken al een deel uit van wat een goede dealer maakt. Bij deze dealer kun je echter niet alleen terecht voor boeiende demonstraties, ze hebben ook een eigen service center waar je terecht kunt en ze bieden garantie. En voor wie door de week werkt, zijn ze ook op zaterdag open. Dat wordt lekker met het gezin een ritje naar de vouwwagen specialist maken om te kijken of er voor jullie iets bij zit voor de volgende vakantie.

Een vertrouwd merk: de Combi Camp vouwwagens

Een vouwwagen schaf je niet voor een zomer aan. Je wilt er het liefst ook in het voor- en naseizoen mee op vakantie. Misschien in het buitenland, maar je kunt ook in Nederland blijven. Als het weer maar goed is. Bij de Combi Camp vouwwagens heb je de keuze uit drie modellen: de Flexi, de Country en de Valley. Alle drie zijn ze makkelijk op te zetten en ook hebben ze alle drie faciliteiten die belangrijk zijn voor een lekkere kampeervakantie. Zelfs bij minder goed weer heb je binnen voldoende ruimte om een paar regenachtige dagen met wind prettig door te komen. Er is een ruim bed, je hebt zij luifels en genoeg opslagruimte voor spelletjes of andere zaken. Door de katoenen stof van de Combi Camp vouwwagens heb je altijd een wand die goed voor de lucht in de vouwwagen is. Er blijft ventilatie mogelijk, terwijl het vocht en water afstoot. Dat is belangrijk voor een prettig binnenklimaat, of je nu in het midden van de zomer of buiten het hoogseizoen kampeert.

Vouwwagens en diverse faciliteiten

Ook is het handig dat je een prettige werkhoogte hebt als je de keuken in je vouwwagen ingaat. Door de koelkast heb je altijd koele producten bij de hand en verse producten blijven zo langer houdbaar. Geen gesjouw met losse campingmeubilair, behalve natuurlijk het installeren van je heerlijke ligstoel. De verschillende Combi Camp vouwwagens zijn geschikt voor twee tot zes personen. Dus zelfs met een iets groter gezin zit er een passend model voor jou bij. Waar wacht je nog op? Ga je vouwwagen ontdekken.